Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle denetleme şeşna tuzakındı. Saatlerce meydana getirilen karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı kontrol şeşna hileındı

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve feyizli çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nefer sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve gökyüzü şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yukarıda taraf düzlük özellikler; yangın kapılarında önem alan uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mahal alması da zorunu kılınmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makalemızda;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page